Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi dün akşam 33. bölümle ekrana geldi.  Fuat'ın geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesi tüm aileyi perişan etti. Oyuncuların  ölüm haberini alması üzerine gösterdiği performans ise sosyal medyada gündem oldu. 

FUAT, KARDEŞİYLE VEDALAŞTI

 Abidin ve Ferit, Seyran ile Suna’yı düğünden kaçırdı. Dörtlü, Ferit’in küçükken abisiyle gittiği ormana giderek çadır kurdu. Tüm aileler seferber olarak kaçanları ararken kardeşi Ferit’in çadır aldığını duyan Fuat, gittikleri yeri tahmin etti. Asuman’la evden uzaklaşarak Feritlerin yanına giden Fuat, onlara geri dönmemeleri gerektiğini ve aşklarını yaşamaları gerektiğini söyledi. Kardeşiyle vedalaşarak eve geri dönmek isteye Fuat, yolda eşiyle kaza yaptı. Asuman’ın durumu iyiyken ameliyata alınan Fuat hayatını kaybetti.

İZLEYİCİLERİ AĞLATAN SAHNE

Fuat'ın ölüm sahnesi kısa sürede Twitter gündeminde 2. sıraya yerleşti. Binlerce sosyal medya kullanıcısı sahneyi izlerken ağladıklarını söyledi. Yapılan yorumlar arasında, "Yalı Çapkını'nda oyunculuk resitali izledik", "Siz ağladınız, tüm Türkiye ağladı" ve "Bu kadar gerçekçi oynayamazsınız, iliklerimize kadar hissettik"  yorumları dikkat çekti. Yalı Çapkını' dizisinin ilk bölümünden bu yana kadroda alan Fuat'ı oynayan Doğukan Polat ise 33. bölümle veda etti.