FOX TV ekranında 6 sezonu deviran Yasak Elma 5 Haziran Çarşamba akşamı  yayınlanan son bölümü ile izleyicisine veda etti. Uzun yıllardır Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma 177. Final Bölümü ile son kez ekrana geldi. Bu akşam final bölümünü izlemek isteyenler internet üzerinden Yasak Elma 177. bölüm izle şeklinde araştırmalar yapıyor.

Yasak Elma 177. Bölüm Final Ender aradığı aşkı sonunda buldu Video: Yasak Elma 177. Bölüm Final Ender aradığı aşkı sonunda buldu

Yasak Elma Final Bölümü izleyiciyi ekrana kilitleedi. Dizi fanlarının haftalardır beklediği Final sonunda yayınlandı. Yasak Elma 177. bölümde Yıldız'ın başına gelen sürpriz bir olay sonunda herkesin hayatı değişir...

YASAK ELMA 177. BÖLÜM FULL İZLE!

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 177. Final Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yasak Elma'nın final bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Yasak Elma 177. Final Bölümü Full İzle, FOX TV Yasak Elma izle, Yasak Elma 177. Final Bölüm izle sorgularını yapıyor. 

BİR DEVİR KAPANDI

Uzun yıllardır Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam eden ve hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen fenomen dizi Yasak Elma bu akşam ekran hayatına veda etti. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Şebnem Dönmez gibi başarılı oyuncuların rol aldığı sevilen dizi Yasak Elam bu akşam son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma’nın final bölümü büyük bir merak ve heyecanla izlendi. 

Yasak Elma 177.Bölüm Final Fragmanı Video: Yasak Elma 177.Bölüm Final Fragmanı