Wanda Nara kimdir, kaç yaşında, kaç çocuğu var, evlilikleri ve Icardi ile tanışma hikayelerinin detayları burada. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara futbol camiasının içinden bir isim. Icardi'nin menajerliğini de yapan Wanda Nara aslında bir model ve televizyon yıldızı. 5 çocuk annesi Wanda Nara'nın eski eşi de Icardi gibi ünlü bir futbolcu. Wanda Nara'nın eski eşi yıldız futbolcu Maxi Lopez. Wanda Nara'nın evlilikleri sonrası 5 çocuğu var. Wanda Nara'nın çocuklarından 3'ü eski eşi Maxi Lopez'den, 2 tanesi ise Mauro Icardi'den. Wanda Nara ile Icardi nasıl tanıştı sorusunun yanıtı ise bir ihanet hikayesi. Wanda Nara Maxi Lopez ile evliyken aynı zamanda hem eşi hem de kendisi Icardi'nin yakın arkadaşıydı. O zamanlar çiçeği burnunda bir futbolcu olan Icardi gönlünü Wanda Nara'ya kaptırdı. Wanda Nara ile Icardi'nin yasak aşkı Maxi Lopez ile olan evliliğini bitirdi. Icardi için bu aşkın faturası ağır oldu. Öyle ki kendi ülkesi Arjantin'de resmen futboldan afaroz edildi. Kendi ülkesinin milli formasını sadece 8 kez giyebilen Icardi, Wanda Nara ile olan yasak aşkı nedeniyle Arjantin Milli Takımı'nda atıldı, ülkede ise tüm futbol severlerin nefret ettiği adam oldu. Icardi'ye yapılanlar ne Wanda Nara'yı ne de Icardi'yi yıldırmadı. Çift aşklarını yaşamaya karar verdi evlendi. İşte Wanda Nara kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu ve kilosu kaç, eski hali nasıl sorularının yanıtlarını da içeren görüp görebileceğiniz en geniş kapsamlı Wanda Nara haberinin detayları...

WANDA NARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ, NE İŞ YAPIYOR?

Wanda Nara 37 yaşında aslen Arjantinli. 9 Aralık 1986’da Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te doğan Wanda Nara, model ve televizyon yıldızıdır. Türkiye onu futbolcu menajeri olarak tanısa da Wanda Nara'nın kendi ülkesinde bambaşka bir kariyere var. Hem de çocuk yaşlardan bu yana inşa ettiği bir kariyer. Çocuk yıldız olarak ekranlara çıkan Wanda Nara, Arjantin’de TV programlarına katılan eğlence Wanda Nara aynı zamanda mankenlik yapıyor, dizi ve filmlerde boy gösteriyor. Bir ayağı Arjantin'de olan Wanda Nara, Masterchef Arjantin'in jüri üyeleri arasında yer alıyor. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Wanda Nara'nın boyu ve kilosu da merak ediliyor. 1,68 boyundaki Wanda Nara 56 kilo. Sarışın ve yeşil gözlü olan Wanda Nara'nın burcu ise Yay.

WANDA NARA EVLİLİKLERİ: MAXİ LOPEZ İLE TANIŞMA HİKAYESİ 

Wanda Nara 2 evlilik yapmış. Bunlardan ilki 2008 yılında Maxi Lopez ile yaptığı evlilik. Wanda Nara ile Maxi Lopez 2007 yılında Arjantin'de bir defilede tanışıyor. Çift ilk görüşte birbirlerine tutuluyor. Wanda Nara, o sıralarda Barcelona'da forma giyen Maxi Lopez'le gidiyor. Çift 2008 yılında tanışmalarının üzerinden sadece 1 yıl geçmesine karşın evlilik kararı alıyor. Wanda Nara'nın Maxi Lopez'le evlilliğinden 3 çocuğu oluyor. 

WANDA NARA İLE ICARDI NASIL TANIŞTI?

Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez 2012 yılında İtalyan takımı Sampdoria'da oynuyordu. O dönem 19 yaşında olan Mauro Icardi de aynı takımın oyuncusuydu. Maxi Lopez-Wanda Nara ve Icardi'nin yolları Sampdoria yıllarında kesişti. Üçlü kısa sürede yakın dost oldu. Hemşehri olan üçlünün dostluğu kısa sürdü. Zira Icardi ile Wanda arasındaki aşk gizli kalmadı. 

WANDA NARA İLE MAXİ LOPEZ 20123'TE BOŞANDI

İhanet iddiaları sonrası Wanda Nara ile Maxi Lopez 2013'te boşandı. Hem İtalya'da hem de Arjantin'de yasak iddialarıyla gündeme oturan Wanda Nara ve Icardi aşklarını gizlemek yerine resmileştirmeye karar verdi.

WANDA NARA VE ICARDİ EVLİLİĞİ

2013'te Maxi Lopez ile boşanan Wanda Nara sadece 1 yıl sonra Icardi ile evlendi. Çiftin evliliklerinden 2 çocuğu oldu. Wanda Nara ile Icardi'nin evliliği hem iş hem aşk dolu. Zira Wanda Nara Icardi'nin sadece eşi değil aynı zamanda menajeri. Wanda Nara ilk zamanlar eşi Mauro Icardi'nin imaj haklarını yönetiyordu. Zaman içinde menajeri oldu. Bu durumdan memnun olan Icardi geçmişte, Wanda'nın kendisi hakkında kararlar almasından memnun olduğunu açıklamıştı.

WANDA NARA İLE EVLENEN ICARDİ ARJANTİN FUTBOLUNDAN RESMEN AFOROZ EDİLDİ

Wanda Nara aşkı Icardi'yi Arjantin futbolundan resmen attırdı. Icardi hızla Arjantin’de istenmeyen adam ilan edildi.  Maradona başkalarının eşiyle birlikte olan bir adamı milli takımda istemediğini açık açık söyledi ve Icardi bir daha Arjantin milli formasını giyemedi. Icardi kariyerinde sadece 8 kez Arjantin Milli Takımı'nda oynayabilidi.

ICARDİ WANDA NARA İÇİN KIZ KARDEŞİNİ BİLE HAYATINDAN ÇIKARDI

Icardi'nin Wanda Nara'ya olan aşkına hem futbolda hem de aile hayatında sahip çıktı. Icardi'nin kız kardeşi Ivana, sosyal medyadan Wanda Nara hakkında kötü şeyler yazdı. Hatta bir keresinde Wanda Nara'yı büyücülükle suçladı. Icardi ise Wanda'yı tercih etti ve kız kardeşini hayatından çıkardı.

FUTBOLU HİÇ SEVMİYOR

Wanda Nara'yı Türkiye Icardi'nin menajeri olarak tanısa da Wanda aslında futboldan hiç hoşlanmıyor. Eşi Icardi dışında kimsenin menajerliğini de yapmayan Wanda Nara, kendi kariyerine sahip bir model ve oyuncu. Ancak kabul edelim ki Wanda Nara çok iyi bir pazarlıkçı ve burnu para kokusunu iyi alan bir kadın. Bunu dünyaya eşi İtalya'da oynarken Juventus'la yaptığı pazarlıklar ve Paris Saint-Germein'e tranferi sırasında kanıtladı. 

ICARDİ'Yİ 50 MİLYON EUROLUK OYUNCU YAPTI

Wanda Nara, eşinin maaşını 900 bin Euro’dan 4.5 milyon Euro’ya çıkartacak şekilde iyi bir pazarlıkçıydı. Wanda Nara, Icardi için Juventus ile görüştüğünü açık seçik söyleyince İtalya karıştı. Önce kaptanlığı alındı. Fakat her şey Wanda’nın istediği gibi gidiyordu. Bir yandan Madrid ile görüşüyor, bir yandan da modanın kalbi Paris’te yaşamak için planlarını işletiyordu. 2019 yılında Icardi, Inter’den Paris Saint-Germain’e transfer oldu. Yüklü bir maaş ve eşi için uğruna ödenecek 50 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle masadan kalktı.

Wanda Nara'nın 5 çocuğu var. Çocuklarının 3'nün babası eski esi Maxi Lopez, 2'sinin babası ise Mauro Icardi. Wanda Nara, geçmiş yıllarda eski eşi ve çocuklarının babası Lopez hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Wanda Nara, eski eşiyle artık daha iyi bir ilişkisinin olduğunu ancak Lopez ile Icardi'nin halen birbirlerine tahammül edemediklerini söylemişti.

WANDA NARA'NIN HASTALIĞI NE? WANDA NARA KAN KANSERİ Mİ?

Arjantin'de Masterchef jürisinde yer alan Wanda Nara, Temmuz 2023'de aniden hastanarak hastaneye kaldırıldı. Wanda Nara'nın başka bir mide enfeksiyonu geçirdiği açıklanırken, günler geçtikçe Wanda Nara'nın hastalığıyla ilgili ciddi iddialar ortaya atılmaya başlandı. Wanda Nara'nın hastalığı ne sorusuna ünlü yıldızın yakınlarından gelen yanıtlar korkuttu. İddialara göre Wanda Nara lösemi yani kan kanserine yakalandı.