Show TV'nin yeni dizisi Aile 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisinin yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. İşte Aile dizisi 5 yeni bölüm fragmanı.

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

5.bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan Show TV ekranların sevilen dizisi Aile, 4 Nisan 2023 Salı günü saat 20.00’da ekranlara gelecek.

AİLE DİZİSİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Devin ve Aslan’ın ani evlilik kararı çiftlikte şok etkisi yaratır. En büyük kabusu gerçek olan Hülya, düğünü engellemek için elinden geleni ardına koymaz ve en büyük kozunu oynamaya karar verir. Hülya, Aslan ile ayrı oldukları dönemde Devin’i terapiye ikna etmeyi başaran Cihan’ı kullanmak için kolları sıvar.

Diğer yandan da İbo, çiftlikteki güvenlik sorunlarını öne sürerek, aile üzerinde otorite kurmaya çalışır. Aslan tarafından oyuna getirildiğini anlayan Ati ise Aslan ile yüzleşecektir. Şimdi hem İbo hem de Ati, Aslan için pimi çekilmiş birer bombadır.

Bunlar yaşanırken diğer yandan da düğün telaşı başlamıştır. Soykan çiftliğinde davullar, zurnalar çalınmaya başlar! Devin ve Aslan evlenirken düğün sırasında meydana gelen beklenmedik bir olay Devin’i, artık bir parçası olduğu Soykan ailesinin karanlığıyla tanıştıracaktır.