atv'nin sevilen dizisi Aldatmak 30. bölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Aldatmak'ın 30. yeni bölümünü izleyeciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü merak edenler yeni fragmanı araştırıyor. Peki Aldatmak 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi sevilen oyuncularının yer aldığı  dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 18 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ALDATMAK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mualla söyledikleriyle Güzide'nin bütün dünyasını alt üst eder. Kızını yalnız bırakmamaya kararlı olan Güzide bir çıkış yolu bulmak için harekete geçer. Oylum, annesinin desteğini arkasında hissetmesiyle birlikte ailesine sıkıca kenetlenir. Güzide ve çocukları çözüm arayışındayken, ailesini yeniden kazanmak isteyen Tarık'tan onlara büyük bir yardım gelir. Ancak bu yardım, Sezai'nin pek hoşuna gitmeyecektir.

Sezai, Tarık ile ilgili öğrendiklerinden sonra geçmişin hesabını kapatmak için soluğu onun yanında alır. Güzide, Ozan ve Oylum buldukları çözüm yolu için büyük bir plan kurarlar.