Atv'nin sevilen dizisi Aldatmak 34. bölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Aldatmak'ın 35. yeni bölümünü izleyeciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü merak edenler yeni fragmanı araştırıyor. Peki Aldatmak 35.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak dizisi sezon finali ne zaman? Aldatmak dizisi yeni sezonda olacak mı?

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi sevilen oyuncularının yer aldığı  dizinin yeni bölümünde neler olacak?

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 15 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ALDATMAK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

ALDATMAK DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN, ALDATMAK YENİ SEZONDA OLACAK MI?

ATV'nin fenomen dizisi Aldatmak 34.bölümüyle 8 Haziran'da sezon finali yapacak. Dizi yeni sezon biletini de aldıi Aldatmak yeni bölümleri Eylül'de atv'de.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Oylum'un geleceği için ailecek planladıkları oyun beklenmedik sonuçlar doğurur. Annesi tarafından her koşulda korunan ve sahiplenilen Oylum, kendini hayatının en önemli kararının eşiğinde bulur. Tarık kızının durumunu fırsat bilip Güzide'ye ve ailesine daha yakın olmaya çalışır. Tarık'ın Güzide'nin etrafındaki varlığı her ne kadar Sezai'yi rahatsız etse de durumu anlayışla karşılamaya çalışır.

Ailevi durumlarından dolayı aşkını kaybeden Ozan ne olursa olsun Zeliş'ten vazgeçmez. Zeliş ise Ozan'ı hala sevmesine rağmen ondan uzak durmaya kararlıdır. Selin ile geleceğe dair büyük bir adım atan Tolga işin ciddiyetinin farkına varsa da gerçekleri itiraf etmeye cesaret edemez, çünkü kırmaktan çekindiği insanların sayısı gittikçe artmaktadır.