STAR TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çöp Adam 24. son bölümüyle hayranlarından yine tam not almayı başardı. Dizinin final sahnesiyle birlikte sevenlerini yeni bölüm heyecanı sardı. 25. yeni bölümü merak eden  hayranları Çöp Adam'ın yeni bölüm tanımı merak ederek arıyor. Peki Çöp Adam 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam sezon finali ne zaman?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çöp Adam bu hafta yayınlanacak mı?

ÇÖP ADAM DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

STAR TV ekranlarında beğeniyle izlenen Çöp Adam dizisinin yeni bölümü 14 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'da

ÇÖP ADAM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çöp Adam 24.Bölüm Fragmanı Peri Hamile Video: Çöp Adam 24.Bölüm Fragmanı Peri Hamile

Star TV'da Çarşamba günü yayınlanacak olan Çöp Adam 25. bölüm fragmanı yayınlandı.  FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Çöp Adam 22.Bölüm Fragmanı Heyecanlandırdı Video: Çöp Adam 22.Bölüm Fragmanı Heyecanlandırdı

ÇÖP ADAM DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

“Çöp Adam” dizisi ise 25. bölümüyle 14 Haziran’da sezon finali yapacak. Hikayesi ve karakterleriyle izleyicileri etkileyen dizi, gelecek sezon için devam kararı aldı.
 

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Peri, doktorla görüşmesinin ardından onu çok zorlayacak bir karar alır. Bir süre de olsa Tamer'den uzaklaşacak ve düşünecektir. Tamer ise söylediği yalan yüzünden pişman halde Peri'yi kararından döndürmeye çalışır. Hatta suçsuzluğunu kanıtlamak için kendinden hiç beklenmeyecek bir adım atar. Fakat yaptığı hiçbir şey Peri'yi ikna etmeye yetmez.

Bu sırada Bülent, yalıda yeni bir bomba patlatır ve herkesin sabrını taşırır. Meryem ise Yavuz'la konuşmayı bir türlü başarmamanın çaresizliğindeyken aklına bir fikir gelir. Büyük bir sürpriz hazırlayacaktır. Bunun için de bugüne kadar asla yardım istemediği birine gider.

Şehirden uzaklaşan Peri, Tamer'i düşünmemek için çabalar ancak Tamer, kendini ona hatırlatacak her şeyi yapar. Tam kararını vereceği sırada ortaya çıkan beklenmedik bir gelişme, Peri'yi altüst eder.