ATV'nin 4. sezondur devam eden dizisi Kuruluş Osman'ın yayınlanan son ölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin bitmesiyle hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Yeni bölümü merak eden hayranları yeni bölümü tanıtımını araştırıyor Peki Kuruluş Osman 127.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Kuruluş Osman yeni bölüm ATV'de 24 Mayıs'ta ekrana gelecek. Dizinin yayın saati ise 20:00.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 127. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaan Yalçın kimdir?

 20 Mayıs 1975 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu kamera karşısına ilk olarak Son Türbedar adlı sinema filmiyle geçmiştir. Bugüne kadar Leylan, Arka Sıradakiler, Yeter, Arka Sokaklar ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi projelerde rol almıştır. 2018 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisinde Vedat karakterini canlandırmaktadır.

Alçiçek Hatun kimdir, gerçekte kim oynuyor?

Dizide Alçiçek Hatun rolünü Miray Akar oynuyor.

Öktem Bey ve Bengi'nin kızıdır. Bengi, Alçiçek'i Selçuklu Sarayı'na gelin vermek istemektedir. Fakat Alçiçek, anne babasının ona direttiği bu durumdan hoşnut değildir. İyi bir savaşçıdır. Ceng etmek oba kızı gibi yaşamak ister. Bu niyetle namını duyduğu bacıyanlara katılmak için hareket eder.

Miray Akar kimdir?

Miray Akar 17 Temmuz 2000 Ukrayna doğumlu. Miray Akar'ın annesi Ukraynalı, babası Türk'tür. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde okudu. Üç yaşında çeşitli reklam ve kliplerde çalışarak oyunculuğa başladı. 2014 Frankfurt Türk Film Festivali'nde Halam Geldi ve Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmlerindeki başarılı oyunuyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Jale Arıkan ile paylaştı.