Show Tv'nin sevilen dizisi Maviye Sürgün son bölümü ile  ekrana kilitledi. Yayınlanan bölümüm ardından Maviye Sürgün dizi takipçileri Maviye Sürgün 11. bölüm fragmanı  araştırmaya başladı. Başrollerinde Caner Cindoruk ve Damla Sönmez'in yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlada merak edilen detaylar arasında. Peki Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü ne zaman? Maviye Sürgün 11. bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? İşte Maviye Sürgün 11.bölüm 2.fragmanı ve detaylar...

MAVİYE SÜRGÜN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.30 itibariyle sizlerle.

Maviye Sürgün 10. yeni bölüm full izle! Maviye Sürgün son bölüm TEK PARÇA FULL İZLE Video: Maviye Sürgün 10. yeni bölüm full izle! Maviye Sürgün son bölüm TEK PARÇA FULL İZLE

MAVİYE SÜRGÜN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin yaz dizilerinden Maviye Sürgün 11. Bölüm 2.fragmanı  yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Geçici süre açığa alınan SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk) eşinin vefatından sonra denizlere açılır. Ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve içindeki Defne’yi (Damla Sönmez) kurtarır. Defne tam bir dolandırıcıdır.

Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Defne gözünü karartır ve Ali’ye korkunç bir darbe vuracak eylemini başlatır.

Ali, Ozan’la restleşmeye karar verir. Kendisinde olan çantayı Ozan’a verecek ve karşılığında davasıyla ilgili gereken bilgileri alacaktır. Ancak altınların saklandığı arabayı Azra ve arkadaşları eğlenmek için gizlice alır ve arabayla çıktıkları bu yolculukta bilmeden kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar. Defne ise Murat’ın hastalığının ilerlemesiyle köşeye sıkışır. Defne bu sebeple gözünü karartır ve Ali’ye korkunç bir darbe vuracak eylemini başlatır.

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Maviye sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer almaktadır.