Veda Mektubu dizisi final kararıyla hayranlarını üzdü. Veda Mektubu ne zaman final yapacak? Veda Mektubu bitiyor mu? detaylar haberimizde. Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar, Emre Kıvılcım ve Selim Bayraktar'ın başrolü paylaştığı Veda Mektubu dizisinin 20. bölümde final yapması bekleniyordu. 20. bölümde final yapması planlanan Veda Mektubu dizisinin bölüm sayısı uzatılmıştı. Veda Mektubu 24.Bölüm Final Fragmanı'nın yayınlanmasıyla kesin final tarihi belli oldu. Peki Veda Mektubu ne zaman final yapacak? İşte Veda Mektubu 24.Bölüm Final 2.Fragmanı...

VEDA MEKTUBU FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Veda Mektubu dizisinin final bölümü 21 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

VEDA MEKTUBU FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, Mehmet ve Hatice üçgeninde gerilim her geçen dakikada daha da artar. Selçuk yaptığı her şeyden pişman olup ailesinin yanında olmayı seçer. Ama bu karar Nevzat ve ailesini etkiler.

Firdevs ve Nevzat artık ciddi kararların eşiğindedir… Beste ve Mahmut, evlat edinmek için önemli bir adım atarlar. Ancak her şey yolunda gidiyor diye düşündükleri anda mutluluklarına beklenmedik bir gölge düşer. Kendisini Mehmet ile evli sanan Hatice intikam için harekete geçer. Karlılar için korku dolu bir süreç başlar. Nefesler tutulur, her şey pamuk ipliğine bağlıdır. Birlikte oldukları an son anları mı olacaktır?

VEDA MEKTUBU DİZİSİ KONUSU

Modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte çok büyük bir aşk yaşamıştır. Bu aşka karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve başka hayatlar kurmuşlardır.

Annesi Seher'in göz bebeği Mehmet; Ziya'nın ileride işlerini bırakmayı planladığı, büyük oğludur.

Dans tutkunu, hayat dolu Aslı; Alanur'un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 20 yaşındaki küçük kızıdır. Alanur ve Ziya'nın yolları, yıllar sonra Aslı ile Mehmet'in aşkıyla bir kez daha kesişir.

Yarım kalan ne varsa bu kez de Aslı ve Mehmet'in aşkına engel oluşturur. Alanur, kendi yaşadıklarından ders çıkararak kızını güvende tutmak için onu Mehmet'ten uzak tutmaya çalışırken Seher ise yıllarca içinde tuttuğu kıskançlığın acısını Aslı'dan mı çıkaracaktır? Ziya, kendi kaderini yaşayan oğlu için üzülse de bu duruma seyirci mi olacaktır? Aslı ve Mehmet herkese meydan okuyup tüm engelleri aşabilecek, aşklarının gücüyle geçmişin yaralarını sarabilecekler midir?Yoksa onlar da Ziya ve Alanur'un yıllar önceki kaderini mi paylaşacaktır?