Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final Fragmanı yayınlandı. Yaz Şarkısı dizisi neden erken final kararı aldı? Fox TV'nin sevilen dizisi Yaz Şarkısın'dan üzücü haber geldi. Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final Fragmanı ile kesin final tarihini izleyiciye duyurdu. Peki Yaz Şarkısı 8.bölüm neden final yapıyor? Yaz Şarkısı dizisi, Fox TV ekranlarında gençlerin ilgisini çeken bir yapım olarak dikkat çekti. Ancak herkesi şaşırtarak erken final kararı aldı. 

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yaz Şarkısı bu hafta yayınlanacak mı? İşte Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final Fragmanı... 

DÜŞÜK REYTİNGLER SONU OLDU

Yaz Şarkısı dizisinin erken final kararı almasının en temel sebeplerinden biri, düşen reyting oranlarıdır. Son olarak 13 Ağustos tarihinde yayınlanan bölüm, 2 total reyting oranının altına düşerek 1.95 Total reyting ve 1.38 AB reyting oranlarına ulaştı. Bu durum, dizinin Fox TV'ye zarar ettirmeye başladığını gösterdi. Diziler, belirli bir reyting oranının altına düştüğünde, kanal yayınladığı dizi başına zarar etmeye başlar ve bu durumda erken final kaçınılmaz olur. 

YAZ ŞARKISI 2.SEZON OLACAK MI?

Düşük reytingler nedeniyle erken final kararı alan dizi, yeni sezon için devam etmeyecek. Gençler tarafından sevilen Yaz Şarkısı'nın erken finali, hem izleyicileri hem de yapımcıları üzdü. Dizi, yüksek izlenme oranlarına rağmen reytingler ve senaryo sorunları nedeniyle veda etti.

YAZ ŞARKISI FİNAL BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yaz Şarkısı dizisinin yeni bölümü 27 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YAZ ŞARKISI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'un yer aldığı Yaz Şarkısı, ayrıca birçok ünlü ismi de bir araya geririyor.

Oya Başar, Efekan Can, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz ve Duygu Karaca gibi isimler Yaz Şarkısıyla karşımıza çıkıyor.

YAZ ŞARKISI KONUSU NEDİR?

Yaz Şarkısı, romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor. İki yakın arkadaş olan Kenan ve Murat, müzikle ilgilenen iki gençtir. Murat ve Kenan bir müzik şirketi kurmaya karar verirler. 

Fakat kendi kurdukları şirkete Gül adında genç ve güzel bir kızın gelmesi, hem ikilinin işlerini hem de arkadaşlık ilişkilerini değiştirecektir.