Geride bıraktığımız kurban bayramından sonraki ilk hafta ünlüler dünyasının renkli isimleri bakın neler yaşadı.

İlk haberim aniden soluğu hastanede alan başarılı oyuncu Burcu Kara’dan.

"Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber" diyerek ameliyat olduğunu bu sözlerle duyurdu tüm sevenlerine.

Sağlığına kavuşan ünlü oyuncu, ailesini de alarak yaşadığı sağlık sorununu unutmak için İtalya’ya tatile gitti. İtalya’da tatildeyken durumunu merak eden sevenleri için bir paylaşımının altına sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı. 

 "Bu seyahatte tüm fotoğraflarım şapkalı oluyor, çünkü güneş yasak bana. Şimdi bir dakikalığına fotoğraf için çıkardım. Hatta deniz ve havuz da yasak. Ben de kendime eziyet etmek için İtalya'nın en güzel sahil kasabalarından birine geldim. Olsun. Buna da şükür. Bu da bir anı değil mi sonrasında şükretmek için?" ifadelerini kullandı.

Bende başarılı oyuncuya çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah beterinden saklasın inşallah.

Şimdi yine bir bayan ünlümüz ve yine bir hastane haberimle yazıma devam ediyorum. Yeşilçam'ın başarılı ismi Ahu Tuğba yaklaşık 3 hafta önce Amerika'nın Los Angeles şehrinde büyük bir trafik kazası geçirmişti. Kazada kaburgaları kırılan Tuğba, 8 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Daha sonra taburcu olan ünü oyuncu evde geçirdiği dönemlerde aldığı ilaçların ağır geldiğini ve yemek yiyemediğini açıklamıştı. Bu hafta iyice kötüleşen Yeşilçamın efsane ismi tekrar hastaneye kaldırıldı.

Tuğba'nın durumunun ciddi olduğunu belirten kızı Anjelik ise tüm sevenlerinden dua istedi.

Annesinin başından bir an olsun ayrılmayan Anjelik sanatçının hastalığıyla ilgili gelişmeleride sevenleriyle paylaşıyor. 

Yeşilcamın güzel başarılı ismi Ahu Tuğba’nın moralinin çok düşük olduğunu duyduk. Doktorlar iyileşeceksin demesine rahmen sanatçının tüm psikolojisinin yerle bir olduğunu biliyorum.

Görünmez kaza diye işte buna deniyor herhalde. Türkiye’den aldığı bir habere çok canı sıkılan Tuğba o sinirle arabasına biniyor ve yola çıkıyor. Aradan çok zaman geçmeden bu kazayı yapıyor ve bir anda tüm dünyası başına yıkılıyor.

Ahu Tuğba güçlü kadındır ben inanıyorum iyileşeceğine ve tekrar mutlu günlerine geri döneceğine.

Başarılı sanatçıya bende geçmiş olsun  dileklerimi gönderiyorum.

 Sevgiyle kalın.