Beşiktaş’ta başkan değişiyor, yönetim değişiyor, hoca değişiyor ama sahada alınan sonuçlar değişmiyor. Beşiktaş cephesinde değişen hiçbir şey yok.

Siyah beyazlılar Sivas’ta 1-0 yenilerek 23 haftada 9 yenilgisi alarak rekora gidiyor!!! Beşiktaş’ın bu sezondaki beşinci hocası Santos da Türkiye’ye  ve Beşiktaş’a alıştı, maçtan sonra hakemler hakkında konuşuyor.

Coley’in kaptırdığı top Ersin’in hatası ile Kartal’ın kalesine gol olarak girdi, Necip’in ayağındaki her topu rakip alana dan dun vurması, orta sahanın üç pas yapamaması maçın 6 dakikasında yenilen amatör bir gol sonrası 12 dakikada Sivas’ın karşı karşıya atamadığı gol, 20. dakikada Salih’e yapılan faul, verilen penaltı pozisyonu, VAR ikazıyla iptali maçtan akılda kalanlar.  Şimdi koskoca Beşiktaş bu pozisyonun arkasında saklanıyor. Salih bütün maç boyunca başka bir şey yaptı mı?  rahmetli Vedat Okyar’ın hakemler için Beşiktaş camiasında klişe olmuş bir sözü var : “Vermedi bir daha atacaksın, vermedi bir daha atacaksın, gerekirse bir daha atacaksın, sen Beşiktaş’sın galip gelmesini bileceksin…”

Biz haftalardır ne seyrediyoruz?  Beşiktaş atamıyor, yatıyor, takımın patronu, hocası, başkanı, seyrediyor. Bu sezon takımın üç hafta galip geldiği maç yok. Her maçta rakipleri seyrediyoruz. Rakipler değişse de bizim takım aynı, kaleci evlere şenlik, defans yol geçen, hanı orta saha Ankara’nın bağları, forvet EYT bekliyor ve taraftar Sivas’ta bile Sivaslılardan çok… Beşiktaş taraftarı yine hüzün, yine keder. İki rakibinin yedeklerinden bile kötü bir takım var ortada. Lider oyuncu yok, oyun planı yok, maç kazanılır, kaybedilir ama gerçekten bu takımda ruh, yok umut yok. Taraftar patlama noktasında.

Feyyaz konuşuyor, bu yaşta oyuna girse sahadakilerden daha çok mücadele ederdi. Kazanma alışkanlığını kaybetmiş Beşiktaş’ın taraftar nezdinde Trabzon maçı bir milat olacak.

Takımın patronu Samet hoca, başkan Arat yapamayacaktınız neden bol keseden atıp tuttunuz? Şimdi taraftar icraat bekliyor. takımın patronu Samet hoca Nevzat Demir tesislerine gidiyor musun? Santos’la hiç konuştun mu Rıza hocayı yollarken Hatırlatayım dedim takım iflas etti, kartal uçmaktan aciz. Her hafta bir rakibi kantlarından bir tüy kopartıyor. Başkanlık yöneticilik böyle zamanlarda belli olur, ya krizi yönetirsin, ya da kriz seni yönetir bitirir. Ara transferler tünelden önceki son çıkış olacak.