Fransa'nın First Lady'si Brigitte Macron, Paris Moda Haftası'nda Balmain ve Dior tasarımları ile dikkat çekiyor.

Macron-1

Fransa'nın First Lady'si

Ayrıca, Netflix'te yayınlanan "Emily in Paris" dizisinin dördüncü sezonunda bir sahnede yer aldı. Macron, Paris Moda Haftası'nda Balmain defilesinde ön sırada otururken, denizci detaylı koyu mavi bir elbise giydi. Dizide ise Macron, altın düğmeli bir ceket ve etek takım giymişti. Macron’un şıklığı, yapılandırılmış ve zarif kıyafet seçimleriyle dikkat çekiyor. "Emily in Paris" dizisinde Emily karakteri, Macron ile tanışıp selfie çekiyor.

Stefano

Korkusuz ve sezgisel

Ünlü tasarımcı Stefano Pilati, Zara markası için yeni bir kapsül koleksiyon tasarlıyor. Berlin merkezli İtalyan tasarımcı, daha önce YSL'de (Yves Saint Laurent) 2004-2012 yılları arasında kreatif direktör olarak görev yapmıştı. Pilati, Instagram üzerinden eski defile görüntüleri, kırmızı halı anları ve reklam kampanyalarını paylaşarak bir geri dönüş sürecine işaret ediyordu.

CraegMeşhurların stilinde bu hafta

Dünyaca ünlü iki oyuncu Daniel Craig ve Rachel Weisz, Loewe markasının defilesinde harika ve bir okadar tuhaf örgü kıyafetlerle boy gösterdiler. Loewe defilesinin ön sırası her zaman ilgi çekici bir manzaraya sahiptir. Eski ünlü sevgililerden Zadie Smith'e, Succession dizisinin yarısına kadar pek çok ünlü isim burada yer alıyor. Yaratıcı yönetmen Jonathan Anderson, bu defileleri geniş çevresini sergilemek için kullanıyor. Loewe'nin 2025 İlkbahar defilesi de bu kuralın bir istisnası değildi: Konuk listesinde Ayo Edebiri, Josh O'Connor, Emily Ratajkowski, Meg Ryan, Pharrell Williams ve Taylor Russell gibi isimler yer aldı.

Iris LawGözler bu kızın üstündeydi

Sosyal medyada Iris Law her şeyi harika gösteriyor. Giydiği kıyafetler genellikle renkli ve her zaman rahat. Bugüne kadar, videolarda denediği atıştırmalıklar ve matcha çayları da öyle. Ancak onu bu kadar özel kılan sadece yumuşak sesi değil, aynı zamanda model ve oyuncunun yaydığı samimi heyecan. Saint Laurent defilesinden sonra onunla konuştuğumda, sesi matcha lattes kadar yumuşak ve keyifliydi. "Merhaba" deyişi, gerçekten söylemek isteyen birinin sesi gibiydi ve sohbet etmekten gerçekten mutluymuş gibi görünüyordu.

Saint Laurent defilesinde giydiği kombinini çok kolay bulduğunu söyledi. Bu görünümün, hayranı olduğu önceki Saint Laurent koleksiyonundan olduğunu açıkladı. “Renkleri sevdim. Şeffaflığı sevdim. Şekilleri sevdim. Her şeyini sevdim. Sadece bayıldım,” dedi. “Bu yüzden, bu koleksiyondan bir şeyler giymek istediğimi biliyordum; o silüetler ve renklerle. Ayrıca bilezikleri de çok sevdim.” Bilezikler, dumanlı yeşil göz makyajı görünümüne ilham vermiş. Law, Saint Laurent 2024 Sonbahar/Kış defilesini izlediğinde tüylerinin diken diken olduğunu ve neredeyse ağlayacağını söyledi: “Tüm gösteri boyunca tüylerim diken diken oldu. Bunu hafife almıyorum! Kontrast renklerle ve her şeyle gerçekten çok uyumlu hissettim.”