Bu haftaki yazımda tatile çıkan mutlu ünlülerimizi kaleme alacağım. Hiç zaman kaybetmeden ilk ünlü çiftimizle yazıma başlıyorum.

Bir süredir sosyal medya paylaşımlarında tatil yapamamaktan yakınan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay muradına erdi.

Yeşilçay, deniz sezonunu sevgilisi  Necati Kocabay’la birlikte açtı.

Güzel oyuncu bu hafta güneşlendiği  plajda objektife takıldı. Şezlonglar arasında kendisini arayan sevgilisi Kocabay’a uzaktan “Buradayım aşkım” diye seslenerek el sallayan oyuncu, onun serdiği havlunun üzerine uzanıp güneş kremini sürdü. Çift, 1 saat güneşlendikten sonra plajdan ayrıldı. İkili oldukça mutlu görünüyordu.

Bir başka oyuncu Naz Çağla Irmak ve sevgilisi Özgür Cem Tuğluk bu hafta içi gözde tatil bölgesi olan Çeşme’de objektiflere yakalandılar. 

Uzun süre şezlonglarında güneşlenen çift, ilerleyen saatlerde denize girdi.

Köpeklerini de yanına alan sevgililer, suyun içerisinde köpekleriyle uzun bir süre oynadı. Daha sonra denizden çıkan çift duş aldıktan sonra gözden kayboldular.

Şimdi de başka bir tatilci ünlümüze göz atalım. Geçtiğimiz aylarda boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen Zeynep-Volkan Demirel çiftinin üçüncü kez anne-baba olacakları da öne sürülmüştü. Boşanacaklarını kesin bir dille yalanlayan Demirel çiftinden bu hafta tekne fotoğrafları geldi. Volkan Demirel'in teknenin kaptan koltuğunda oturduğu anları paylaşan Zeynep Demirel, "Benim kaptanım." notunu düştü. Bu not ile dosta düşmana beraberiz ayrılmadık mesajını verdiler. 

13 yıldır evli olan çiftin yollarını ayırmaya karar verdiği ve Zeynep Demirel'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edilmişti. Ancak Volkan Demirel, konuyla ilgili sessizliğini bozmuş ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanlamıştı.

Bu hafta teknede beraber çekildikleri bu mutlu fotoğrafla da konuya noktayı koydular.

Son olarak yeşil sahların ünlü bir ismiyle bu hafta ki yazıma son vereceğim. Manchester United' da oynayan Altay Bayındır, sezon yorgunluğunu Çeşme'de atıyor. Arkadaşlarıyla birlikte Dalyan'da bir beach'e giden genç kaleci, güneşlenip kısa süre denize girdikten sonra yeniden arkadaşlarının yanına döndüğü görüldü. Başarılı file bekçisi yorucu geçen sezonun ardından gönlünce bir tatil geçiriyor.

Yeni sezon için oldukça motive görünen ünlü kaleci denizin tadını arkadaşlarıyla doyasıya çıkardı.

Sevgiyle kalın.