Yine bir ünlü çift yine kısa süren bir evlilik hikayesi daha. Gelin isterseniz neler yaşandı da bu evlilik bu durumlara geldi bir bakalım. Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ünlü çifti anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı.

Bu boşanma kararının ardında yatan sebebin bir aldatma olduğu iddiası kulaktan kulağa çığ gibi yayılmıştı. Oğuzhan Koç'un aldatıldığı yönünde çıkan iddialara gelen yanıtsa ise "Üzücü haberler bunlar, gerçek değil. Anlaşmalı boşanma olacak. Aldatılma iddiaları gerçek değil" diye bir açıklama yapıldıysa da pek inandırıcı gelmedi kimseye.

Ardından Demet Özdemir'in Oğuzhan galadayken evi terk ettiğine dair de haberler çıkmıştı. Bu iddiaya da bir cevap gelmişti karşı taraftan,

"Öyle şeyler yok. 

Böyle şeylerin çıkacağını biliyordum. Sadece bize özel iddialar olmuyor." denmişti.

İşte bu şekilde bir çok iddia atıldı ortaya. 

Bugünlerde ne yaşanıyor yeni gelişmeler neler şimdide bu duyumlarımı paylaşmak istiyorum. Ünlü çift, çok yakında mahkemeye anlaşmalı boşanmak için başvuracaklarmış. Birbirlerinden hiç bir büyük talepleri olmayacakmış. Özellikle boşanmamalarına etki edecek talepleri olmayacakmış.

Aynı zamanda aralarında bazı ilginç  alınmış kararlarda var.

Bu kararlardan biri banada çok ilginç geldi. O karar ne diyeceksiniz duyar gibiyim, Boşanma aşamasında olan bu ünlü çifttin aldıkları o kararda şuymuş. Özdemir ile Koç, resmen ayrıldıktan sonra birlikte olan tüm fotoğraflarını sosyal medya üzerinden silecek ama boşanmadan önce bu işlemi ikisi de yapmayacakmış. Ancak boşandıktan sonra takipleşmeye bir süre daha devam edeceklermiş.

Bu boşanmada daha çok enteresan denklemlere şahitlik edeceğimizi görüyorum. Önümüzdeki dönemlerde bu boşanmada sebepler, nedenler alınacak yeni kararlar gibi bir çok konu önümüze gelecek gibi görünüyor.

Şimdilik görüşmek üzere sevgi ve hoşgörüyle kalın.