Bir süredir bebek bekledikleri yönündeki haberler magazin gündeminin üst sıralarında yer alan Özcan Deniz - Samar Dadgar çiftiyle karşılaştığımda öğrendiklerim beni çok şaşırttı. Ben de bu yazıda ünlü çift hakkında bilinmeyenleri anlatmak istedim sizlere.

Bebeğin Cinsiyeti Belli Oldu mu?

Malumunuz Samar Dadgar hamile olduğu için apar topar dünyaevine girdikleri yönündeki haberler medyada yer almıştı. Bu haberleri takiben muhteşem balayı fotoğrafları sosyal medyayı adeta süslemişti.

Özcan Deniz’in magazin basınından uzak bir yaşantısı olduğu için bu haberlerin doğruluğu teyit edilememişti.

Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz ile İstanbul Havalimanı Business Lounge’da karşılaştık. Biz de sanat camiasının içinde büyüdük desek yalan olmaz. Dostluğumuz 25 yıla yakın Prestij müzik yıllarına dayanan Özcan Deniz’i görünce tebrik etmek istedim elbette. Özcan Deniz’den aldığımız cevapsa oldukça şaşırtıcıydı.

“Evliliğin tadını çıkartıyoruz”

Özcan Deniz’in yanına gidip “Çocuk nasıl, kız mı, erkek mi?” diye sorduğumda aldığım cevap sonrasında şaşkınlığımı gizleyemedim.

Deniz’in cevabını kelimesi kelimesine sizlere aktarıyorum;

“Ayhan’cığım magazinden uzak, sakin bir hayatım var, bu haberleri kim çıkarıyor?” Ben sustukça devamlı yalan dolan, dünya kadar haberim çıkıyor. Yok böyle bir şey. Olsa neden saklayayım? Dur, daha yeni evlendik. Henüz evliliğin tadını çıkartıyoruz, acelemiz yok”

Özcan Deniz böyle diyorsa bize de taze evli çifte mutluluklar dilemek düşer.