Nejat İşler denilince birçoğumuzun aklına oyunculuğunun ve yakışıklılığının yanı sıra sosyal medyada dolaşan ve İşler’in imzasının bulunduğu sözler de geliyor.

Eğer bir sosyal medya hesabınız varsa mutlaka Nejat İşler’e atfedilen bir sözle siz de karşılaşmışsınızdır. Kimi zaman romantik kimi zaman siyasi olan bu sözlerin sosyal medyada büyük ilgi gördüğü aşikâr. Peki bu sözler gerçekten Nejat İşler’e mi ait?

Mehmet Demirkol’un YouTube programına katılan İşler çok konuşulan bu sözlere bir açıklık getirdi. Meğer o sözler Nejat İşler’e ait değilmiş. Hatta kendisinin adıyla paylaşılan siyasi mesajlar dolayısıyla Gümüşlük’te birçok kez jandarma tarafından da çağrılmış yakışıklı oyuncu. İşler haklı olarak “Beni oraya götürecek bir şey yazmayın sonra ne yazarsanız yazın” diyerek sitem ediyor bu duruma.

Nejat İşler adıyla paylaşılan ve ona ait olmayan sözlerden bazıları şöyle;

“Yıpratılmış kadınları sevmek lazım belki de şımartılmışları değil”

“Seni paramla satın alırım dediysem cebimin doluluğundan değil, fiyatının ucuzluğundan”

“Sizi bilmeden hakkınızda konuşanlara kızmayın, köpekler bilmediklerine havlar”

“Karakterin otursun söz ben ayağa kalkacağım”

Hatırlayacağınız gibi benzer bir durum daha önce de diğer ünlülerin ve yazarların başına da gelmişti. Siz siz olun sağlam bir kaynak gösterilmedikçe sosyal medyada ünlülerin adıyla yazılanlara inanmayın.

20 Yıl Sonra Yeniden

Şu sıralar tiyatro dünyası yaklaşık 20 yıl sonra Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer’i aynı sahnede izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor. 1992 yılında evlenen ve 12 yıl evli kalan eski çift en on 2003 yılında “Dolu Düşün Boş Konuş” adlı oyunda aynı sahneyi paylaşmıştı.

Bu yıl “Kel Şarkıcı” adlı oyunda başrolü paylaşacak eski çifti izlemek için sabırsızlanan tiyatroseverler ilk oyun tarihini merakla bekliyordu. Beklenen tarih nihayet açıklandı. Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer Ağustos ayında provalara başlayacak, Ekim ayında ise tiyatroseverlerin karşısına çıkacaklar.