Ülke olarak cuma günü 6 askerimizin şehit olmasını acısını yaşarken, cumartesi günü bir acı haber daha geldi ve Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz daha şehit oldu. Bu saldırıda 1 askerimiz yaralandı. Yürekleri yangın yerine çeviren 12 şehidimizin acısını, ünlü isimler de paylaştı.

Hepimiz ülke olarak yüreğimiz yırtıldı bu acı hepimizi derinde sarstı.
Ülkemizin sevilen ünlüleri bu acıya bakın nasıl ortak oldu:

TÜRKAN ŞORAY; Şehitlerimize yine içimiz yandı. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.
HÜLYA AVŞAR ; Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Tüm ülkemizin başı sağ olsun.
SEREN FOSFOROĞLU; Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum. 
Büyük acı...
SÜHA UYGUR; Şehitlerimize rahmet, ailelerine sonsuz sabırlar diliyorum. Kelimeler, ne yazık ki yetersiz kalıyor. Başımız sağ olsun.
ŞAHAN GÖKBAKAR 
Her gün lanetlesek yetmiyor. Maalesef 40 yıldır bitmiyor bu aşağılık terör. Yine canlarımız gitti. Kahraman şehit askerlerimize rahmet, acılı ailelerine ve tüm Türk milletine baş sağlığı diliyorum. 
Buradan çok açık şekilde bir daha söyleyeyim. Vatan evlatlarının canını alan o hain, kalleş terör örgütü, onu destekleyenler ve destekleyenlerin yanında oy için duranlar hepinize binlerce kez lanet olsun. 40 yıldır, bu ateş düşüyor yüreklere. Allah, tüm kahramanlarımıza rahmet eylesin.
EROL EVGİN; Bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmalarda şehit olan 12 askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum.
NİLÜFER; Lanet olsun teröre! 12 evladımızı şehit verdik. Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. PKK bir terör örgütüdür, lanet olsun teröre...
Daha bir çok ünlü isim bu acıya duygularıyla ortak oldu.
Ben de bir kaç bir şey yazmak istiyorum. Ana kuzularını acımasızca kurşun sıkan bu köpeklerin teker teker geride kalan aslan parçaları gereğini yapıyor. Bu aşağılık terör örgütü kazanamayacaklarını bildikleri bir savaşta kendi kanlarında boğuluyor ve boğulacaklar da.
Kim bu köpeklere destek veriyorsa, kimler bunlara göz yumuyorsa, bu dünya yaşarken Allah cezalarını verecek inşallah.
Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalan tüm güvenlik güçlerimizi Allah korusun saçlarının teline namert eli, kurşunu değmesin.
Sevgi ve hoşgörü ile kalın.