Bu haftaki yazıma çocukları ile aileler arasındaki benzerlikleri yazacağım.

Hemen ilk haberime analı kızlı iki güzel ile başlıyorum.

Ünlü sanatçı Defne Samyeli, son dönemde fit görüntüsü ve kusursuz cildiyle gündemde kalmayı başaran ünlü isimlerin başında geliyor.

Ancak bu kez Defne Samyeli değil, kızı Deren Talu gündeme geldi.

Bu hafta Defne Samyeli kendi değil, kızı Deren Talu gündeme geldi.

Annesi gibi sosyal medyayı sık kullanan Deren Talu bu hafta yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Talu, verdiği pozların altına 'kara melek' notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

Bazı takipçiler, 'yeryüzünde yürüyen bir melek', 'mükemmelsin' ve 'Kendall Jenner sandım' gibi yorumlarda bulundu.

Yıllardır 20'li yaşlarında gibi görünen iki çocuk annesi olan Defne Samyeli fit hali ile Çinli araştırmacıları bile kendine hayran bırakmıştı. Bu gidişle kızı Deren Talu‘da annesinden aşağı kalmayacak güzelliğiyle. Güzellikte annesine en yakın isim olmaya şimdiden aday.

Şimdi de yakışıklı bir oyuncu ile diğer benzerlik gösteren haberime geçiyorum.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolünde yer aldığı Aile dizisinde Aslan karakteriyle adından söz ettiriyor.

Yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ, en az oyunculuğu kadar özel hayatıyla da çok konuşulan isimlerin arasında yerini alıyor.

Başarılı oyuncu dizi setindeki boş günlerini ailesine ayırmayı seviyor. Bu hafta oğlu Efe'yi aşısını yaptırmak için hastaneye götürdüğü görüldü. Bu anıda sosyal medyadan paylaşınca Tatlıtuğ hemen sevenlerinden yorumlar gelmeye başladı. Altın saçlı Kurt Efe için sosyal medya kullancıları, "Maaşallah", "Babasının kopyası", "Nazar değmesin" yorumlarında bulunuldu.

Aynı zamanda Efe babası Tatlıtuğ’a benzerliyle de dikkat çekmiş. Şimdiden Efe yakışıklılığıyla babasına rakip olacağı çok belli oluyor.

Bu hafta ailelerine benzeyen çocukları kaleme aldım ama baktığımızda sımsıcak bir aile gördük. Umarım mutlulukları daim olur.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.