Bu hafta tam da yazımın başlığındaki gibi üzüldük. Sevdiğimiz ünlülerin sağlık ve yaşamları ile ilgili aldığımız kötü haberler bizi her dönem hep üzmüştür . Bu hafta da magazin dünyasında tam da böyle şeyler yaşandı.

Gelin bu ünlüler kimlermiş sırasıyla bir göz atalım ve neler yaşandı bu hafta ona bakalım:

Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan ve daha önce kanseri yakalanıp ardından yenen ama bir süredir de sağlık sorunları yaşayan Filiz Akın hastaneye yatırıldı.

Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu. Bugünlerde kendini iyi hissetmeyen sanatçıyı ailesi ve doktorlarının tavsiyesiyle hastaneye kaldırarak tedavisini orada devam edilmesi kararını aldı.

Ben de usta sanatcçya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bir hastane haberi de Reha Muhtar’dan geldi. Hatırlayacağınız gibi 19 Ağustos'ta evinde düşerek beyin kanaması geçiren Reha Muhtar, o günden bugüne hâlâ hastanede tedavisi devam ediyor. 20 Ağustos gecesi bilinci kapalı olarak kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde entübe edilen gazetecinin, hayati tehlikeyi atlattığı belirtilmişti.

Bu hafta Muhtar’ın ziyaretine giden ünlü sanatçı ve eski eşi Nilüfer hastane çıkışı küçük bir açıklama yaptı.

 "Genel durumu gayet iyi, hastanede halen. Felçli kalma durumu yok. Gittim gördüm kendisini" dedi.

Tedavisi uzun süren Muhtar’a da geçmiş olsun diyorum. Umarım bir an önce eski hayatına döner.

Şimdi de bizden bir haber ama üzüldüğümüz bir haber. Güneri Civaoğlu, geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda düşerek başını çarpmış ve beyin kanaması geçirmişti. Bir süredir hastanede tedavisi devam eden Civaoğlu'ndan bu hafta içi acı haber geldi. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Güneri ağabeyi kaybettik' mesajını paylaştı.

Mekanı nur olsun. Kendisiyle röportaj yapma şansı bulan biri olarak kendisini çok severdim. Çok kibar tam bir beyefendiydi. Yaptığı programlarla bugün tv’lerde gördüğünüz sohbet programlarının bana göre ilklerini yapan isimdir.

Gazeteci olarak gittiğim birçok işte kendisiyle karşılaşırdım, her zaman güler yüzlü neşeli bir hali olurdu.

Mekanı nur olsun…

Bu haftaki yazıma son verirken sevgiyle kalın.