Bu hafta yine magazin gündemi yoğundu. Ünlü isimler bu haftada çeşitli konularla gündeme geldiler.

Şimdi bu konuşulan magazin haberlerinden bir kaçını siz sevgili okurlarımla paylaşayım.

İlk haberime Reha Muhtar ile başlamak istiyorum.

Reha Muhtar, geçtiğimiz haftalarda Sarıyer'de bulunan evinde merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isme ilk müdahaleyi oğlu kalp masajıyla yapmıştı.

Muhtar hâlâ hastanede tedavisi sürerken bir vefa haberi aldık.

Eski hayat arkadaşı ünlü sanatçı Nülüfer hastanede Muhtar’ı ziyaret etti. Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden Nilüfer, ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.

"Gayet iyi, daha da iyi olacak. Zamana ihtiyacı var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu, sohbet ettik. Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağı konusunda henüz bir şey söylemiyorlar ama ben kendisini gayet iyi gördüm. Sadece biraz yorgun." yanıtını verdi.

Ben de tekrar Muhtar’a geçmiş olsun diliyorum. 

Sıradaki haberim yine ünlü bir isim. Marmaris’teki evinin kaçak olduğuyla ilgili bir sürü haberi  çıktan Şahan Gökbakar ile yazıma devam ediyorum.

Şahan Gökbakar hakkında çıkan bu haberlere daha fazla dayanamayıp  tüm haberleri yalanladı.

İşte Gökbakar’ın açıklaması;

 "2020'de ilandan bu evi buldum. Ev sahibi yapı kayıt belgeli evi ve iskelesini satıyordu.

2018'de almış yapı kayıt belgelerini. Ben de 2020'de yapı kayıt belgeli diye düşünerek gerekli incelemeleri yaparak almayı düşündüm. Şerh yoktu, tertemizdi. Yangınlar çıktı. O yangınlardan sonra her şey değişti. 2022'de bir anda evin yapı kayıt belgesi iptal oldu ve tapuya 'SİT alanı' diye şerh düşüldü. Ben aldıktan iki sene sonra. Bu ev yıkılsın' diye yazı yazıldı. Biz de karara dava açtık” dedi.

Ben Şahan Gökbakar’ın bu açıklamasına inanıyorum. Kendi içimde hile veya fırsatçılık gibi çeşitli olumsuz işlerin içinde olacak biri değil.

Bakalım zaman beni haklı çıkaracak mı?

Son haberimde uzun zamandır ortalarda görünmeyen ama bu sıralar sesini duyduğum bir isimle yazıma son vereceğim.

Yıllar önce bir televizyon programında Hande Ataizi’ye attığı tokatla hafızalara kazınan Demirel, uzun süredir neden ortalarda görünmediğini açıkladı:

“Kariyerimi 25 sene önce yaşadığım talihsiz olaydan dolayı istediğim noktaya taşıyamadım, genç kızdım, istem dışı şeyler oldu. Yaptığım için pişmanım.” Geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka birine dönüşen Demirel “Artık kimse beni tanımıyor, baya yüz nakli yaptırdım. Burnum, şakaklarım, yanaklarım ve çene hattım hepsi yapıldı. Tüm bunları tokat olayı unutulsun, kimse beni tanımasın diye yaptırdım. Dedemden miras kalmıştı, hepsini onun parasıyla yaptırdım” dedi.

Ne diyelim umarım her şey istediği gibi olur Sevda hanımın.

Bu haftaki yazıma son verirken sevgiyle kalın.