Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turunda Neftci Bakü’yü, Azerbaycan’ın başkentin 3-1 yenerek rövanş ve play-of için büyük bir avantaj yakaladı.

Beşiktaş gibi Fenerbahçe Sloven rakibi Maribor’u 3-1 yenerken, Adanademirspor da Hırvat ekibi Osıjek’i 5-1 yenerek konferans Ligi’ne galibiyetler serisine devam etti. Bu sonuçlarla takımlarımız ülke sıralamasını 13’üncülükten 10. sıraya çıkardı. Temsilcilerimizi bu başarılarından dolayı alkışlıyoruz.

Gelelim Beşiktaş- Neftçi Bakü karşılaşmasına…

Beşiktaş Neftci Bakü karşılaşmasında golleri 14. dakikada Abuobakar, 23. dakikada Muleka ve 62’de Salih’le kaydetti Rakibin tek golü ise 79. dakikada Lebon’la geldi.

Beşiktaş, Neftci karşılaşmasında iki ayrı görüntü verdi. İlk devre beyaz, iki gol; ikinci devre siyah… Öyle ki son on beş dakikada Neftçi’nin üç net pozisyonundan biri direkten döndü Beşiktaş taraftarları hop oturup hop kalktı Beşiktaş kendi sıkletinde olmayan rakibine karşın oyunun son 15 dakikasında adeta sahada yoktu.

Şenol Hoca’nın oyuna soktuğu gençler Ege, Oğuzhan, Semih yönetime mesajı gibiydi. Rakiplerin transferleri karşısında Beşiktaş üç kulvarda bu kadroya takviye yapılmazsa ciddi sıkıntı yaşar. Şenol Hoca nereye kadar hangi kadro ile oyuna müdahale edecek?

Yönetim dünyanın en güzel stadına sponsor bulamaz, transfer yapamazken başkan cepten yemeye devam ediyor Trabzon’un milyarlık stadyum sponsorluğu, Keza Galatasaray ve Fenerbahçe’nin aynı şekilde sponsorlarının katkıları…

Beşiktaş’tan siyasi intikamı alınıyor diye düşünüyorum. Başkan ve yönetimin bunları masaya yatırması şart. Yönetim Şenol Hoca’nın ısrarla istediği Talisca için imkanları zorlamalı ve Talisca’yı takıma kazandırmalı. Beşiktaş Ghezzal’ından bu sene de verim alamazsa, kanatsız kartal misali uçamaz, tünekler.

Şimdi hepimiz Pazartesiyi bekliyoruz. Siyah Beyazlılar ligin ilk maçonda Karagümrük ile oynayacak. Takımın gerçek gücünü o zaman göreceğiz.