Göreve geldiğinde kendisinden önceki başkan Fikret Orman’a paralar nerede diye soran Başkan Ahmet Nur Çebi’ye şimdi biz soruyoruz… Başkan Beşiktaş nerede?

UEFA Konferans Ligi’nde Türk futbolseverlerinin çoğunun adını dahi duymadığı Norveç ekibi Bodo Glimt’le deplasmanda karşılaşan siyah beyazlılar 3-1 yenilerek mağlubiyet serisini sürdürdü.

 Fenerbahçe’nin 18 maça ulaşan galibiyet serisi gibi Beşiktaş’ın haftalardır seyrettiğimiz mağlubiyet serisi Türkiye’den 4 bin kilometre ötede Norveç’te de devam etti.  Peki Beşiktaş’ta hoca nerede, takım nerede, yönetim nerede, Başkan nerede?

 90+1’de Bodo kendi kalesine gol atmasa Beşiktaş’ın golü de yok. Norveç’teki soğuk havada soğuk oyuna devam eden Beşiktaş bu sonuçla ligden sonra Konferans Llgi’nde de havlu attı.

Başkana yine yine soruyoruz… Şampiyonlar Ligine namağlup yenilgisiz gurup lideri olarak çıkan Beşiktaş’tan Konferans Ligi’nde vasat takımlarla bile oynadığı maçlarda galip gelemeyen, son iki maçta altı gol yiyen Beşiktaş aynı Beşiktaş mı?

Bu taraftarı kahreden takım sizin eseriniz… Yine milyonlarca Euro’yu sokağa attınız, miras yediniz ama artık miras da bitti, takım da bitti, siz hala bu tablodan ders almıyorsunuz.

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba bile bırakmasını bildi. Kim gelir kim gider bilemem ama Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş taraftarında kredisi bitti.

Yazıyı aynı soruyu sorarak bitiriyoruz: başkan tekrar soruyoruz Beşiktaş nerde?