Beşiktaş evinde ağırladığı İsviçre temsilcisi Lugano’yu Avrupa ligi rövanş maçında taraftarının da önünde evire çevire yenip adını Avrupa kupasına yazdırdı.

3-3’ün rövanşında oynanan mükemmel oyun ve mükemmel sonuç, siyah beyazlıların, rakibin teknik direktörünü bile kendine hayran bırakan mükemmel taraftarını da fazlasıyla mutlu etti.

Kartallar ZAFER Bayramı’na unutulmaz bol gollü, güzel bir zaferle girmiş oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı herkese kutlu olsun.

Gelelim maçın kritiğine..

Beşiktaş Lugano karşısında maça müthiş bir taraftar desteğiyle ve golle başladı. 7. dakikada Masuaku’nun serbest vuruşunda kaleciden dönen topu İmmobile kafayla filelere yollayınca Beşiktaş’ın golü geldi. Bu gol seyirciyi ve takımı coşturmaya yetti. Oyunun tek hakimi Beşiktaş oldu, Lugano tamamen sahadan silindi. Girdiği net pozisyonları kaçıran Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.  İkinci devre 59. dakikada ‘atamayana atarlar’ sözü gerçek oldu. Defansın arkasına atılan topu Vladi Beşiktaş ağlarına yollayınca skor eşitlendi.

*Resital başlasın*

65. dakikada Semih’le başlayan atakta Rafa’nın mükemmel asisti sonucu Gedson’un golü gelince skor 2-1’e geldi ve Beşiktaş resitali başladı. 70. dakikada Rafa Silva güzel oyununu golle süsleyince skor 3-1’e geldi. Gol sağanağı ise devam etti. 71. dakikada  Gedson yine sahneye çıktı ve yaptığı asisti tamamlayan İmmobile skoru 4-1’e getirdi. 90’da Salih’in golü gelince gecenin skoru belirlenmiş oldu.

Maçı 5-1 kazanan Beşiktaş taraftarını oynadığı oyunla adeta mest etti ve Lugano’yu mükemmel bir oyunla evine yolladı.

Bronckhorst hocayı oynattığı oyun için, takımı, yönetimi ve takımın 12. oyuncusu taraftarı tebrik ediyoruz. ADEM’in dediği gibi “Bu Beşiktaş O Beşiktaş.”

Gönülden tebrikler…