Beşiktaş’ın 35 başkanı pazar gümü Kongrede 11 bin 828 geçerli oyun 7271’ini alan Hasan Arat oldu. Başkanı ve yeni ekibini tebrik ediyoruz Diğer başkan adayı Serdal Adalı’yı da bu centilmen yarıştan ve Beşiktaş sevgisinden dolayı alkışlıyoruz. Alkışlar öncelikle iki başkan adayına da  Beşiktaş’a yakışır bir kongre yaşattıkları için.

Hasan Arat büyük başkan Seba’nın as başkanıydı, Seba’nın vizyonunu devam ettirmesini diliyoruz. Paralı başkan değil bilgili, spordan gelmiş, spordan anlayan, bunu ekip oluştururken başkan olmasını diliyoruz ki bunu ilk işaretlerini de gördük. Samet hocayı, Feyyaz’ı yönetimine alarak hangi yoldan yürüyeceğini gösterdi çiçeği burnunda başkan.

Beşiktaş ruhunun yeniden sahaya yansıtması dileğiyle…

Gelelim Ankara deplasmanına…

Beşiktaş Ankara deplasmanına çok sancılı gitti. Perşembe günü Clup Brugge’den evinde 5 gol yiyen ve yaşanan 5-0  hezimetten sonra sahaya çıkmak kolay olmadı. 12 sakat oyuncusu olan  Rıza hocanın nasıl bir oyun oynatacağı merak ediliyordu.

İlk devre vasat bir oyun oynayan Beşiktaş Ankaragücü karşısında oyun kurmakta zorlandı. Ankaragücü 21. dakikada golü Beşiktaş sayesinde buldu. Siyah Beyazlılar ceza sahasından topu ayağına dolaştırmasının faturasını kalesinde gol olarak gördü. İlk devre başka gol olmayınca devreyi 1-0 geride kapattı.

İkinci devre biraz daha canlı bir Beşiktaş seyrettik. Oyuncu değişikleriyle takıma müdahale eden Rıza Hoca’nın bu dokunuşları 74 dakikada Chamberlain’in 60 metre topu sürüp düzgün vuruşla  filelere yollamasıyla sonuçlandı. Böylece Beşiktaş’ın beraberlik golü gelmiş oldu.

Golden sonra iki takımın da baskıları başka gol getirmedi ve karşılaşma berabere bitmiş oldu. Beşiktaş iki puan kayıpla bir puanı cebinde evine döndü. İki haftadır kazanan Beşiktaş’a Ankaragücü dur dedi. Ama oyun vasat, takım eksik.

Beşiktaş takımı sancılı, Başkan Hasan Arat’ı mazbatayı aldıktan sonra çok işler bekliyor. Yol uzun, zor, ama taraftarın umudu var, başkanın umudu, projeleri var.

Başarılar başkan, Kartal’ı tekrar zirvelere uçurman dileğiyle…