Bu hafta magazin dünyasının renkli isimlerinde birkaçı sosyal medya üzerinden haber oldular.

Son yıllarda gerçekten sosyal medyanın gücü biz gazetecileri bile şaşırtır oldu.

Şimdi hiç vakit kaybetmeden onlardan birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum.

Burcu Biricik ile başlıyorum. Başarılı oyuncu her hareketiyle ilgi odağı olan ünlüler arasında. Sosyal medyayı sık kullanan Burcu Biricik, paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu bu kez sosyal medyadaki paylaşımlarıyla değil, yaptığı samimi itirafla gündeme geldi. İşte Burcu Biricik'in o paylaşımı.

"Hayatımı yavaşlattığım bir dönemdeyim. Dinleniyor, arkadaşlarımı ziyaret ediyor ve senaryo okuyorum" ifadelerini kullandı. Güzel oyuncunun yakın dönemde oynadığı dizi bitmişti. Her oyuncu gibi oda yapması gerekeni yapıyor. Ama burada anladığım kadarıyla yapımcılara ben bir mesaj gönderiyor. Ben boştayım bilginiz olsun. Ben de inanıyorum başarılı oyuncuyu en kısa zamanda tekrar ekranlarda göreceğimize.

Geçtiğimiz haftalarda hatırlarsanız bir aldatma haberi vardı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile ilgili. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan Nişantaşı'nda yanında bir erkekle görüntülenip bu fotoğrafta  sosyal medyaya düşünce herşey meydana işte böyle çıkmıştı. Daha sonra Ümran Seyhan'ın yanındaki kişinin, genç oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu öğrenildi.

İkilinin birliktelikleri de doğrulandıktan sonra Serenay Sarıkaya ilk görüldüğü yerde yaşanan bu olay soruldu ve güzel oyuncunun verdiği kaçamak cevap işte bu "Benim bununla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" bana işimle ilgili soru sorun dedi ve konuyu kapatmaya çalıştı.

Ne diyelim Serenay haklı. 

Şimdi ne desin kızcağız.

Son sosyal medyaya düşen haber İdo Tatlıses’ten. Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, , 2021 yılında dünyaevine girdi. Mutlu birlikteliği olan çift, şimdilerde tatlı bir heyecan yaşıyor. Ünlü çift, ikizlerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Dün hayranlarıyla sosyal medyada soru- cevap yapan Yasemin Şefkatli, bugün de karnı burnunda poz vererek hayranlarını şaşırttı. Bende kendisine sağlıkla evladını kucağına almasını dilerim. 

İşte sosyal medyanın gücü. Hiç bir şey gizli kalmıyor. Anında ya kendileri ya da halktan birileri anında yaşananları sosyal medyadan öğreniliyor. 

Hiç bir şey gizli değil artık. 

Bakalım haftaya neler yaşanacak magazin dünyasında.

Şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın.