Bu hafta magazin dünyası oldukça hareketliydi. Birbirinden ünlü isimler bakın neler yapmış hep beraber bir göz atalım. İlk haberim Burcu Biricik’ten. 

Ünlü ismin 4 Mayıs’taki doğum günü vesilesiyle otizmli çocuklar yararına kampanya başlattı. “İyilik Paylaş platformu üzerinden Tohum Otizm için kampanya açtım. Hayatın içine dahil olmasına yardım edeceğiniz tüm çocuklar için teşekkür ederim.” Bende kendisini yürekten kutluyorum ve sağlıklı güzel yaşlar dilerim kendisine.

Şimdi sahnelerin vaz geçilmez ismi Ebru Gündeş haberim var. Ünlü sanatçı konser maratonuna kısa bir mola vermiş. Antalya’da, Kıbrıs’ta ve İstanbul’da peş peşe verdiği konserlerden sonra kısa bir tatile çıktığını öğrendim. Benimde çok sevdiğim Gündeş’e bu tatili hak etti. Umarım güzel bir tatil geçirir.

Şimdi sıradaki haberim magazin dünyasından uzak yaşamayı seven sanatçımız Zuhal Olcay var.

Ünlü sanatçı geçen hafta sonu Kalamış’taki bir Restoran’da sahneye çıkmıştı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken sanatçı, formunu yıllardır vazgeçmediği yüzmeye borçlu olduğunu, neredeyse her gün hiç aksatmadan yüzdüğünü söyledi. Her zaman Olcay hanım yaşantısına dikkat eden sanatçılarımızdan biri oldu. Birçok yeni nesil sanatçıya ilham olacak biri kendisi. Umarım örnek alınıyordur.

Şimdi sıradaki haberim ekranların güzel oyuncularından biri olan Nesrin Cavadzade. Ünlü oyuncu formunu nasıl koruduğu sevenleri tarafından hep merak edilmişti. Sevenlerinin bu merakını daha fazla meraklandırmamak adına formunu nasıl koruduğunu bakın nasıl açıkladı.

Güzel oyuncu, formunu glüteni hayatından çıkartarak koruduğunu açıkladı. Yıllardır ekmek yemediğini söyleyen oyuncu, "Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok. Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum" dedi.

Vallâhi tebrik ediyorum. Bunu başarabilmek büyük bir emek ve sabır, irade  gerektirir. 

Bu haftalık magazin dünyasından sizlere aktaracağım haberlerim bu kadar. 

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.