Bu hafta magazin dünyasında can sıkıcı olaylar yaşandı. Özellikle şiddet içeren hareketler vardı. Magazinin renkli, popüler isimlerinden  bu hafta sizlere böylesi can sıkıcı haberlerim var. Lafı çok uzatmadan isterseniz hemen bu haberlerime geçeyim.

İlk haberim arabeskin sevilen ismi Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur’dan. Son dönemde özel hayatındaki gelişmeler ile ne yazık ki adından bu sıralar çok söz ettiriyor. Hanım efendi, Burak Kalfa ile birlikteliğiyle çok konuşulmuştu ardından da Tuğçe Tayfur, ilişkisini sonlandırdı. Tuğçe Tayfur bu ayrılık sürecinden hemen sonra nişanlısının kendisini ve ailesini tehdit ettiği iddiasında bulunmuştu. Şimdilerde kavga iyice kızıştı. Tuğçe Tayfur bu hafta soluğu adliyede aldı daha sonrada bu süreci kendi ifadesiyle bakın nasıl dile getirdi.

"Seni adalete teslim ediyorum. Uzaklaştırma kararın olmasına rağmen durmuyorsun ama seni elbet savcılık yakalayacak ve hak ettiğin cezayı alacaksın. Beni sahipsiz sandın ama değilim Burak Efendi... Arkamda beni seven bir sürü insan var ve onların manevi desteğiyle bu hukuk savaşına giriyorum" dedi.

Vallahi ne diyeyim konu ne olursa olsun ve bu duruma kim getirdiyse getirdi. Bu kadar birbirini rezil etmeye gerek yok. Umarım her kes kendi yoluna devam eder ve bu kadarla kalınır.

Şimdi bir diğer şiddet var dedirten başka bir haberim geçeyim. Bu haberimde Ünlü şef Danilo Zanna var. 

İtalyan şef Danilo Zanna iddiaya göre, Sarıyer'de kendi restoranı önünde işten çıkarılan 2 çalışanı tarafından darp edildi. Hatta bu yaşananlar cevrede olaya şahit olanlar tarafından videoya aldılar.

Bu akıllı telefonlarda kamera kalitesi çok başarılı olduğundan beri her kes gazeteci oldu.:)) Neyse haberime geri döneyim.

Bu darp videosu sosyal medyada bir anda izlenme rekorları kırdı. Bunun üzerine ünlü şef bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

"Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben, hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkürler" dedi.

Neyse Allah’tan daha kötü bir sonuç olmadan ufak tefek eziklerle kavga bitti. Bende çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Umarım bir daha böyle şiddet dolu haberleri magazin dünyasında bir daha yaşanmaz ve bende yazmam.

Şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın.