Estetik deyince akla ilk kadınlar gelir. Oysa kadını erkeği diye bir şey kalmadı. Dünyanın her yerinde artık erkeklerde estetik yaptırıyor.

Kadınlarımız kadar olmasa da erkeklerin estetiği yüze çarpar hale geldi. Ünlüler dünyasında da estetik yaptıran isimler bu hafta pes beşe gözüme çarpar oldu. O yüzden bu haftaki yazıma estetik yaptıran ünlü erkeklerimizi kaleme almak istedim.

İlk önce bir dönem fırtınalar estiren genç kızların en gözde erkek sanatçılarından Gökhan Özen ile başlamak istiyorum. Bildiğiniz gibi bir süredir Amerika Birleşik Devletleri‘nde yaşayan sanatçı bu hafta özel bir gecede karşıma çıktı.

Gökhan Özen'in elmacık kemiklerine dolgu yaptırdığı ve göz kapaklarını aldırdığı herkes tarafından fark edildi.

Sanatçı daha sonra bir açıklama yaparak gözünden ufak bir operasyon geçirdiğini onun dışında herhangi bir operasyon geçirmediğini açıkladı.

Yine Gökhan Özen gibi genç kızların gözde ismi Rafet El Roman’da estetik  yaptıran erkek sanatçılarımızdan .

Sanatçı yaptırdığı estetiği zaten gizlemiyor bakın kendi kelimelerle nasıl anlatıyor yaptırdığı estetiği "Arkadaşlar botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım. Bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan biriyim. Karizmam, yakışıklılığım resmen mahvoldu" dedi. 

Sahnelerin en başarılı en beyefendi adama mega STAR Tarkan’da zamanında estetik yaptıran erkek ünlülerimizden. Tarkan, burnundan ve çenesinden bir estetik ameliyat geçirmiştir. Sivri olan burnunu törpületmiş, oval olan çenesini törpületerek sivri hale getirmişti.

Şimdi sahnelerin tozunu attıran  Fatih Ürek’e bir bakalım. Şarkıları herkes tarafından beğenilen ve ilgi gören bakımlı Türk erkeği Fatih Ürek, bazı estetik ameliyatlar geçirmiştir. Yüzünü gerdiren, kaz ayaklarını yok ettiren ünlü şarkıcı bunlarla yetinmeyip botoks yaptırmıştı. Yüzünü gerdirmiş ve yüzünü dolgunlaştırmıştır. Bunun yanında kaşlarını da havaya kaldıran Ürek bu şekilde birçok estetik ameliyatı bir arada geçiren erkek ünlülerimizden.

Eski zamanların oldukça sevilen şarkıcısı olan Berdan Mardini de burun estetiği geçiren ünlüler arasındadır. Sanatçı, burun küçültme ve inceltme estetiği yaptırmıştır.

Estetik, bir çeşit güzelleşme şeklidir ve çoğu insan bu şekli tercih eder. Üstelik birçok farklı estetik türü bulunur. Estetik yaptıranlar sadece sıradan insanlar değil gördüğünüz gibi ünlüler de çoğu zaman estetik ile güzelleşme ve gençleşme yoluna başvuran isimler.

Ne diyeyim genç kalmak adına yaptırılan bu operasyonlar herkesin kendi tercihidir. Benden bu haftalık bu kadar. Haftaya görüşene kadar sevgi ve  hoşgörüyle kalın.