Bu hafta genç sanatçı Aleyna Tilki sosyal medya üzerinden yaptığı bir konuşmayla magazinin konuşulan isimlerinden oldu.

Çocuk yaşta şöhreti yakalan genç sanatçı Aleyna Tilki bu haftaki yazımda yer alacak ünlü isim.

16 yaşında alkollü mekanlarda sahne almaya başladığı için tepki çeken Aleyna Tilki, 0-12 yaş arası çocukların modellik yapmasına fenomen olmasına karşı çıkarak ''Çocuğun her uzvunu paylaşan ebeveynler yargılansın, tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum'' demişti.

Ama gel gelelim zaman içinde verdiği pozlarla yaptığı paylaşımlarla “Hocanın dediğini,yap yaptığını yapma” halk arasında bilinen bu değişteki gibi kendi hoca rolünde oldu zaman içinde .

Aleyna Tilki, kendisine mobbing uygulandığını açıklayarak Menajer ile çalışmayacağını duyurdu. Ünlü şarkıcı, menajerliğini kendisinin üstleneceğini belirtti. Ayrıca, polemikler sonrası sahne fiyatının 2 kat arttığı da öğrenildi.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edildiğini ve sahnelere çıkışının engellendiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Tilki, duruma sert bir şekilde tepki gösterdi ve sektördeki bazı isimleri eleştirdi. Bu açıklamasında bir genc kıza yakışmayacak kelimelerde kullandı. Ayrıca, tacize uğradığı mekanlarda sahne almasının dayatıldığını ve istediği mekanlarda da sahne almasının engellendiğini söyledi.

Son olarak "Beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" diyerek müzik sektöründe yaşadığı zorluklardan bahsetmişti.

Tüm bu yaşananlardan sonra menajerinden de bir açıklama geldi.

 Suçlama, küfür ve el hareketi cahilliğinden! Halbuki çok özel bir yetenek. Ama kariyerini yönetemiyor ve saçmalıyor. Paylaşımlarına, mesajlarına dikkat etmezse daha çok üzülür. Bu ülkenin yapısına saygı duyacak. Büyüklerine karşı edepli davranacak. Nankör olmayacak. Bir de 'Ölmemi istiyorlar' demiş. Öldürmek mi? Aleyna kendi kendisinin katili!' dedi.

Bence tüm yaşananlar “Gözüken Köy Kılavuz İstemez” ata sözünü bana hatırlattı. Aleyna Tilki’nin ailesi olsun ilk çıktığı günden itibaren menajeri olsun sanatçının yakın çevresi ve kendisi de dahil şöhreti başından itibaren yönetemediler.

Para geliyor, şöhret tavan yapmış birden bire değişen hayatlar ilgi alaka beğeni tüm ışıltılar birden bire yaşanınca ve bunları iyi yönetilmeyince bugünde yaşananlar bana göre gayet normal. Aleyna Tilki yetenekli bir kız bu krizde gelip geçer ama bu saatten sonra daha aklı başında ayakları yere daha iyi basan bir kız olmak zorunda. Aykırı, özentili yaşamlardan ve şöhretin ve paranın getirisinin şımarıklığından uzak durmalı. Bundan sonra kendini iyi yönetmeli aksi taktirde kendisini daha büyük tehlikeler bekliyor.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.