Oyuncu Pınar Altuğ, 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile nikah masasına oturmuştu. Bugüne kadar haklarında birçok kez ayrılık haberi çıkan çift 15. yıllarını sosyal medya hesaplarında art arda paylaştıkları mesajlarla kutladılar.

 Yağmur Atacan, Pınar Altuğ'un fotoğrafının altına "Bizim için 15 güne ayrılır dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli... 15 ömür olsa inadımızdan değil sevgimizden mahcup ederiz. Bakıp şu resme, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar.. " notunu düştü.  

Pınar Altuğ ise nikah fotoğrafını "15 sene... Seninle bir ömür"  mesajıyla paylaştı. 

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de 15 sene farklı düşüncede değildim. Ben de bu evlilik uzun sürmez diyenlerdenim. Ama yanıldığıma üzülmedim sevindim. Çünkü öğle alışkınız ki ünlülerin ayrılma vakalarına. Ne güzel işte ünlüler dünyasında parmakla gösterilecek örnek evliliği olanlardan oldular. Benden de bu güzel çiftimize kocaman bir MAŞALLAH gelsin o zaman..

Şimdi sıradaki haberim bir eşe duyulan özlem var. Jülide Alasya, 2008 yılında nikah masasına oturduğu ve 2015 yılında kaybettiği eşi Zeki Alasya ile evlilik yıl dönümünü sosyal medya sayfasından paylaştı.

“İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, ölüm bizi ayırana dek diye evet dedik birbirimize… Öyle de yaşadık...  İyi günümüz kötü günümüzden hep daha fazla oldu, şükür.

Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Ölümse bizi zaten hiç ayıramadı canım sevgili. Dediğim her evet için, teşekkür ediyorum sana da, kendime de... Evlenme yıldönümümüz kutlu olsun koca kafalı yârim. Seni çok seviyorum, çok özlüyorum. Ruhun şâd olsun. Gülünce gözü gülen, gülüşünü sevdiğim, yanındaki kendimi çok sevdiğim, seninle geçirdiğim her saniye için binlerce kez şükür ettiğim adam”

Ne güzel de duygularını aktarmış Jülide Alasya. Özlemini, aşkını bir eş ancak bu kadar zarif dile getirebilirdi. Allah sabır versin gerçekten çok zor. Benim de yakınan tanıdığım Zeki Alasya abime Allah rahmet eylesin, mekanı nur olsun inşallah diyorum.

Bu hafta mutluluğu ve hüznü yaşayan iki ünlü ailenin yaşadıklarını aktardım. Haftaya görüşmek üzere şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın.