Bir dönem Türkiye’nin en gündemde olan ünlüsüydü bu haftaki yazımda yer alacak kadın.

Gamze Özçelik gerek oyunculuğu ile gerekse güzelliğiyle magazin gündeminden düşmeyen bir isimdi.

Ününe ün kattığı o yıllarda sevgilisi tarafından büyük bir şok yaşamış ve uzun süre kameralardan kaçmıştı.

İlerleyen yıllarda başına gelenle baş edemeyince kendini bambaşka bir yola gönlendirdi. Maneviyata yönelen Gamze Özçelik, yaptığı sayısız iyilikle yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kurdu.

Elini eteğini sanat dünyasından çekti ve bambaşka bir insan oldu. Sadece bir insan, yardımsever ve bunu adeta hayatının en başına koydu be huzuru böyle buldu. Yardıma muhtaç pek çok insana kucak ve gönlünü açan Özçelik, aradığı mutluluğu böyle buldu. O dönem başını da kapatarak maneviyat yolunda geriye bakmadan yürümeye başladı.

Güzel oyuncu üzerindeki ateşten gömlek şöhretini bir daha geri dönmemecesine geride bıraktı ve gençliğini, güzelliğini, şöhretini hayta büyük paraları elinin tersiyle itti aradığı mutluluğa emin, sabırlı adımlarla yürüdü.

Aşka kalbini kapatan Özçelik tüm sevgisini yardıma muhtaç insanlara açmıştı. 

Gamze Özçelik 42 yaşına geldiği bugünlerde kalbindeki boşluğu da  Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik'le buluşturdu. 

İkili sürpriz bir şekilde nikah masasına bu hafta oturarak bir ömür beraberiz diye oturdu. 

Sade bir nikah töreniyle evlenen Özçelik güzelliğiyle göz kamaştırdı. Gösterişten uzak gelinlikte güzel oyuncuya çok yakışmış. Kendisi için yeni yeniden bir hayat diyeceğimiz yeni bir yola girmiş oldu bu evliliğiyle.

Umarım bundan sonra Gamze Özçelik çok daha mutlu bir hayat sürer kendi gibi güzel çocuklarla mutluluğuna mutluluk katar.

Zor bir hayat geçiren Özçelik’in yerinde bir başkası olsa bu derece toparlanamazdı. O Allah yolunda seçtiği bu hayat onun maneviyatını güçlendirdi. Allah yolunda kendini buldu. 

Ünlü olmak gerçekten zor iştir. Hele üzerine giydiğin şöhret ateşi seni her an yakmaya hazır. Umarım şöhret ile sınanmak zorunda kalmadan bunun sadece bir iş olduğunu unutmadan mütevazı bir hayat sürebilen ünlülerimizin sayısı çoğalır.

Çünkü ünlüler toplumun aynasıdır. Son yıllarda ünlüler dünyasında çok örnek alınacak yaşamlar göremiyoruz.

Düzgün yaşayan gerçek anlamda örnek olabilecek ünlü sayımızın her gecen dönem artmasını umarım.

Sevgiyle kalın.