Bu haftaki yazımda bir dünyanın en ünlü oyuncularından biriyle başlayacağım ardından ülkemizden bir ünlüyle bitireceğim.

Bunu yapmak istememin sebebi her hafta bir birinden ünlü isimleri köşe yazıma taşıyorum. Bu hafta hem ülkemizden magazinin renkli isimlerinden birini hem de Amerika’nın hatta dünyanın en en ünlü isimleri arasında olan ve magazin dünyasında en çok haberi yapılan bir ismi yan yana getireceğim.

 Yazımın sonunda nedenini açıklayacağım.

Gelin şimdi dünyanın gözü üstünde olan başarısı kadar yakışıklılığıyla da ilgi odağı olan Brad Pitt ile başlıyorum.

Ünlü oyuncu son bir yıldır herkes bu aşkı konuşuyordu. Sinema dünyasının yaşlandıkça sanki gençleşen, yakışıklılığı dillere destan olmuş usta aktörü Brad Pitt, Angelina Jolie’den olaylı boşanmasının ardından ilk kez yeni bir aşkla gündeme gelmişti Amerika magazin haberlerini takip edenler iyi bilir bunu.

Çift 2022’nin kasım ayında adları ilk kez birlikte anılan Brad Pitt ve Ines De Ramon çifti son bir yıldır en çok konuşulan dünyada tanınan ünlülerin başında geldi.

60 yaşına basan Brad Pitt ve 31 yaşındaki sevgilisi Ines De Ramon aşıklar şehri olarak anılan Paris’te baş başa geçirdi. Her ne kadarda gözlerden uzak baş başa aşklarını yaşamak isteseler de pek başarılı olamadılar.

Şimdide ülkemize geri döneyim. Kendisinden 19 yaş küçük oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü ile 5 yıllık ilişkisi sona eren Onur Ünlü uzun bir aradan sonra Beyoğlu sokaklarında yeni sevgilisi ile görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sinirlendi. Ünlü, kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Haydi yavrum hadi. Yolunuza gidin” diyerek sert çıktı. İki sevgilinin arasındaki yaş farkı ise yine 20’ye yakındı.

Dünyanın gözü üstünde olan yakışıklı ve başarılı isim Brad Pitt diğer yandan ülkemizde ünlü olmuş bir isim.

Yazımın sonunda neden böyle bir karşılaştırma yapmak istediğimi açıklayacağım demiştim.

Sebebi şu, dünyanın her yerinde ünlüler aynı. Yaşamlar, yaşananlar, yaşanmışlıklar ve yaşanacaklarda bir biriyle aynı. Magazin dünyası her yerde aynı. Eğer ünlü isen ve popülersen her zaman magazin haberlerinde yerini alırsın.

Ufak tefek  farklılıklar olsa da her şey aynı. Örneğin bu yazımdan küçük bir örnek ile. Brad Pitt sevgilisiyle görüntülendiğinde önemsemiyor ya da gazetecilere usturuplu bir şekilde kaçıyor. Bizim ünlümüz Onur Ünlü ise ne yapıyor yakalanınca gazetecilere sinirleniyor, öfkeleniyor. Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında “Hadi yavrum hadi” diyerek sizi döverim edalarında bir tutum içinde kaçıyor.

Arada böyle ufak tefek  farklılıklar oluyor.

Neyse benden şimdilik bu kadar.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.